Housekeeping XL

Hospitality
Een helpende hand, een glimlach, de juiste timing.

U weet als geen ander dat het vaak om de kleine dingen in het leven gaat waar de mens zeer gevoelig voor is.
Wie helpt u daarbij: Schoonmaakbedrijf José Crombeen; een specialist die al bijna 40 jaar haar werk maakt van ont- en verzorgen. In alle segmenten van ons werkgebied vragen mensen om deskundige, gespecialiseerde vakmensen en een flexibel ingerichte projectorganisatie.

Uw mensen en uw gasten willen zich welkom en thuis voelen en dat willen wij onder andere bereiken door een optimale kwaliteit- en servicebeleving. Met een bijzonder goed gevoel voor hospitality besteden onze medewerkers een continue aandacht aan details. Waar meer dan met name in hotels is de juiste inhoud geven aan hospitality aan de orde? Op basis van een goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen we zeker ook voor u iets betekenen. Neem contact met ons op.

We helpen u graag.
Als betrouwbare partner begrijpen we dat branches vaak hun specifieke eigenheden hebben. Zoals bijvoorbeeld elk hotel of restaurant uniek is, maken we samen met u een passend dienstenpakket dat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. U kunt bijvoorbeeld kiezen om alleen managementondersteuning of personeel in te huren, maar een combinatie van deze diensten is zeker ook mogelijk.

We ontzorgen en verzorgen u op het gebied van:
  • (management van) housekeeping
  • reinigen van gevels, vloeren en/of tapijten
  • schoonmaakonderhoud in kamers en overige centrale voorzieningen
  • verzorging, beheer en logistiek van linnengoed
  • roomservice, verzorging van de minibar en/of koffie- & theeservice en aanvulling van guest supplies
  • technische dienstverlening; handyman
  • personeel voor spoelkeuken, winkels; afvalverwijdering;wasserette; etc.
  • onderhoud van kamers, appartementen, terreinen en/of groenvoorzieningen
  • glasbewassing
Guestsupplies
Heeft u iets nodig voor uw hotel of bedrijf? Bij ons kunt u online bestellen en wij leveren binnen 24 uur bij u op locatie.

Schoonmaakartikelen
Heeft u iets nodig voor uw hotel of bedrijf? Bij ons kunt u online bestellen en wij leveren binnen 24 uur bij u op locatie.

 

 

Klik hier om terug te keren naar het dienstenoverzicht

 

 

 

 

Schoonmaakbedrijf José Crombeen (in Born - Limburg) is uw full-service dienstverlener op het gebied van facilitaire zaken. Kwaliteit, flexibiliteit, klantgerichtheid en een no-nonsense beleid zijn de pijlers waarmee onze firma zich altijd heeft weten te onderscheiden in de markt.