Verbruiksartikelen

Technisch onderhoud
Wij hebben klusjesmannen in dienst die u kunnen ontzorgen op gebied van:
  • Uitvoeren van controles
  • Technische onderhoud bij storingen
  • Reparaties aan apparatuur, verlichting, hang en sluitwerk, installaties en voorzieningen in kantoren, hotelkamers, vergaderzalen en de openbare ruimtes.
  • Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies en ondersteuning. Communicatie met, en assistentie aan externe specialistische monteurs voor onderhoud, reparaties, storingen en verbouwingen (bijvoorbeeld voor liften, zwembaden, machines, software etc.)
Onderhoud buitenruimtes
Onderhoud buitenruimtes Een onderhouden buitenruimte verhoogt de kwaliteit en uitstraling van elke woon- werk en horecaomgeving. Wij faciliteren ook deze dienstverlening binnen ons pakket.

Wij denken we met u mee over de meest efficiënte onderhoudsmethode en benadering. Van periodiek onderhoud tot integraal beheer, waarbij we u alles uit handen nemen. Waar denken wij aan?
  • IJs, vet en mosvrij maken van wegen en parkeerplaatsen.
  • Hogedruk- en stoomreiniging van bestrating en muren.
  • Graffiti en kauwgum verwijdering.
  • Ongediertebestrijding.
  • Landscaping: Groenvoorziening en tuinonderhoud, in samenwerking met onze partners.
Opleveringsschoonmaak
Aan het begin of eind van een huurovereenkomst, na bouw of bij renovatie / verbouwing is een pand vaak niet instapklaar voor bewoning of als kantooromgeving. Bij een opleveringsschoonmaak worden ruimtes, ramen, deuren en sanitair goed gepoetst. Bij nieuwe bewoning of aanvang van een bedrijf kan zo fris worden gestart, en heeft de poetsploeg bij het dagelijks onderhoud een vliegende start. TIP: Huis verkopen? Wij zorgen dat het straalt tot in de puntjes. Van binnen en van buiten.

Verbruiksartikelen
Hygiëne op de werkvloer is belangrijk. Van reinigingsartikelen tot poetsdoek en van zeepdispensers tot torkrollen kunnen wij leveren en adviseren. Ook voor de horeca leveren wij guestsupplies. Met aandacht geselecteerde verbruiksartikelen dragen bij aan de beleving van uw gasten. En aan de waardering en tevredenheid van hun verblijf in uw hotel.

 

 

Klik hier om terug te keren naar het dienstenoverzicht

 

 

 

 

Schoonmaakbedrijf José Crombeen (in Born - Limburg) is uw full-service dienstverlener op het gebied van facilitaire zaken. Kwaliteit, flexibiliteit, klantgerichtheid en een no-nonsense beleid zijn de pijlers waarmee onze firma zich altijd heeft weten te onderscheiden in de markt.